Кінах: Держбюджет на 2008 р. "перевантажений цинічним соціальним популізмом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Держбюджет на 2008 р. "перевантажений цинічним соціальним популізмом"

Казна та Політика
173
Державний бюджет України на 2008 р. перевантажений цинічним соціальним популізмом. Про це заявляє народний депутат від ПР, екс-міністр економіки Анатолій Кінах.
"Акценти (бюджету) розставлені зовсім не там, де існують реальні загрози майбутньому країни і життю людей. Замість пріоритетів, таких, як модернізація економіки, технічне і технологічне відновлення виробництва, посилення складових енергозбереження, енергоефективності, захисту внутрішнього ринку в умовах приєднання України до СОТ, зміцнення експортної політики, конкурентноздатності держави, бюджет просто перевантажений цинічним соціальним популізмом", - сказано в коментарі А.Кінаха.
Він заявляє, що це створює дуже серйозні загрози для держави.
Кінах відзначає, що коли мова йде про спробу вирішувати соціальні питання не за рахунок результатів діяльності економіки, а на основі продажу стратегічних об'єктів, "то ми всі повинні розуміти: ми проїдаємо те, що належить нашим наступним поколінням. Тим більше, коли мова йде, відзначаю, про стратегічні підприємства, такі, як Одеський припортовий завод, або "Укртелеком" та інші".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас