На Вінниччині викрили банкірів, котрі незаконно отримували кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Вінниччині викрили банкірів, котрі незаконно отримували кредити

Кримінал
266
У місті Хмільник Вінницької області службові особи відділення одного з банків обдурили 14 жителів області. Про це повідомили у відділі зв'язків із громадськістю УМВС України у Вінницькій області.
Відповідно до повідомлення, у райвідділ міліції стали звертатися жителі міста із заявою про те, що вони були обмануті в одному з банків. Люди скаржилися на те, що до них приходили повідомлення про несплачені кредити, які вони насправді не оформлювали.
Всі ці громадяни, 14 чоловік, були клієнтами банку та одержували в ньому заробітну плату. Установлено, що службові особи відділення банку, а саме, керівник, головний бухгалтер і банківський оператор, маючи доступ до відповідної інформації про клієнтів, з використанням комп'ютерної техніки оформлювали на них кредити від 2500 до 4000 грн. Загальна сума збитку становить 44600 гривень.
За даним фактом порушена кримінальна справа за ч.3 ст.190 (шахрайство, здійснене у великих розмірах) і ч.1 ст.209 (навмисне порушення вимог законодавства про запобігання і протидію легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас