Ліцензії ЗАТ "УкрГаз-Енерго" на постачання газу можуть скасувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ліцензії ЗАТ "УкрГаз-Енерго" на постачання газу можуть скасувати

Енергетика
92
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила міністрові палива та енергетики Юрію Продану, голові правління НАК "Нафтогаз України" Олегу Дубині і главі Національної комісії з регулювання електроенергетики України Валерію Кальченкові розглянути можливість скасування ліцензії ЗАТ "УкрГаз-Енерго" на постачання природного газу за нерегульованим тарифом. Про це повідомило джерело в Міністерстві палива та енергетики України. Співрозмовник агентства не дав інших деталей, відзначивши, що "мова може йти як про повне скасування ліцензії, так і про обмеження обсягів поставок".
Прес-секретар "УкрГаз-Енерго" Віталій Кисіль, коментуючи цю інформацію, відзначив, що компанія з моменту одержання ліцензії НКРЕ безперебійно поставляє газ промисловим споживачам "за найнижчими у країні цінами". "Неухильне дотримання ліцензійних умов, а також норм антимонопольного законодавства, дає нам упевненість, що законних підстав для відкликання ліцензії не існує. До того ж НКРЕ з цього питання до компанії не зверталася", - підкреслив співрозмовник агентства.
У березні 2006 р. ЗАТ "УкрГаз-Енерго" одержало ліцензію НКРЕ на постачання природного газу за нерегульованим тарифом терміном на п'ять років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас