Інвестиційна група "АРТ-КАПІТАЛ" відкрила своє представництво у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиційна група "АРТ-КАПІТАЛ" відкрила своє представництво у Харкові

Фондовий ринок
368
За словами директора з управління активами В'ячеслава Маслєннікова: "Відкриття філії стало черговим кроком у реалізації стратегії Компанії з розвитку своєї регіональної мережі. Найближчим часом представництва Компанії будуть відкриті в Донецьку, Дніпропетровську, Львові та Одесі. А до кінця 2008 року ми плануємо бути присутніми у всіх обласних центрах України, що дозволить розширити географію надання якісних фінансових послуг Компанії".
У Харківському регіональному представництві потенційні інвестори зможуть не тільки придбати цінні папери публічних фондів Компанії, але й одержати консультації з фінансових питань.
Довідка.
Інвестиційна група "АРТ-КАПІТАЛ" створена в 2000 році. Основними напрямками діяльності якої є управління активами, брокерські і торговельні операції, корпоративні фінанси, депозитарні послуги. До складу групи входять - ЗАТ "ІФК "АРТ-КАПІТАЛ", ТОВ "КУА "АРТ-КАПІТАЛ Менеджмент", ТОВ "АРТ-КАПІТАЛ Кастоді". Зокрема, у цей час в управлінні КУА "АРТ-КАПІТАЛ Менеджмент" перебуває шість інвестиційних фондів, розмір активів яких перевищує 270 млн грн. Компанія створила лінійку публічних інвестиційних фондів, які розраховані на різні категорії інвесторів: фонд акцій "Альтернатива", збалансований фонд "Паритет", "Перший інвестиційний фонд нерухомості" і дивідендний фонд "Антибанк".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас