ArcelorMittal замінить гендиректора "ArcelorMittal Кривий Ріг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ArcelorMittal замінить гендиректора "ArcelorMittal Кривий Ріг"

Фондовий ринок
213
Корпорація ArcelorMittal має намір провести низку кадрових перестановок на гірничо-металургійному комбінаті "ArcelorMittal Кривий Ріг" (раніше - "Криворіжсталь", Дніпропетровська обл.), зокрема, замінити генерального директора підприємства Нарендра Чодері.
Про це повідомляється в інформації метпідприємства з посиланням на віце-президента ArcelorMittal, голову адміністрації з кадрів і зв'язків із громадськістю "ArcelorMittal Кривій Ріг" Франка Панніра в четвер.
"Вже точно знаємо щодо головних кадрових новин - кілька людей поміняються в керівництві підприємства, у тому числі буде новий генеральний директор", - сказав Паннір.
Як пояснили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі компанії, новий керівник стане до роботи на початку січня майбутнього року.
Паннір, у свою чергу, уточнив агентству, що новим генеральним директором "ArcelorMittal Кривий Ріг" буде Жан-Ів Жилі, який займає посаду виконавчого віце-президента корпорації ArcelorMittal з питань виробництва нержавіючої сталі. Раніше він очолював метпідприємство в Бельгії (ArcelorMittal Stainless - завод з виробництва нержавіючої сталі).
У відповідності з довідкою ArcelorMittal, 52-річний Жан-Ів Жилі працював у компанії Arcelor на різних посадах, має інженерну освіту. Трудову діяльність почав в 1981 році.
Як повідомлялося, Чодері був призначений керівником "Криворіжсталі" після придбання метпідприємства корпорацією Mittal Steel у листопаді 2005 року.
Чодері має 40-річний досвід роботи на технічних і управлінських посадах, працює в Mittal Steel з 1993 року. Займав посади виконавчого директора Mittal Steel Galati (Румунія) і Mittal Steel Temirtau (Казахстан).
ВАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема, арматури та катанки.
Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд грн при стартовій ціні 10 млрд грн. 14 червня 2007р. на зборах акціонерів було ухвалене рішення змінити назву підприємства ВАТ "Mittal Steel Кривий Ріг" на ВАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас