ТОП-10 найкурйозніших новин в Україні за минулий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 найкурйозніших новин в Україні за минулий рік

1048
У десятку ввійшли новини про п'яні подвиги українців, унікальний фалоімітатор, голодних дельфінів, невезучого порушника кордону, мстивий ігровий автомат і, звичайно ж, повідомлення про улюбленців публіки - народних депутатах.
Інформаційне агентство "Українські новини" представило 10 найбільш курйозних, на думку редакції, новин року, що минає.
1. Жах купальників - голодні дельфіни
Співробітники кримського МНС 2 січня близько 15:30 витягли з моря недалеко від Ялти нетверезого чоловіка, атакованого зграєю голодних дельфінів, які полювали. Зграя загнала рибу між хвилерізами на пляжі і ловила її, а чоловік 40-45 років вирішив покупатися. Урятований чоловік не постраждав, дякуючи рятувальникам, він швидко пішов із пляжу. "Найімовірніше, дельфіни прийняли купальника за конкурента і стали відганяти незваного гостя подалі в море", - розповів начальник ялтинського управління МНС Василь Теніщєв.
2. Зима без снігу? Винуваті синоптики!
20 чоловік на початку січня вимагали в автоматизованого метеорологічного поста на Бессарабській площі в Києві холодної снігової зими, звинувачуючи Гідрометцентр у встановленні теплої погоди. Роздавши перехожим паперові сніжинки, пікетники заодно звинуватили синоптиків в організації дощу під час акції.
3. Одеське фіаско Людини-павука
Пізно ввечері 21 лютого рятувальники зняли 28-річного п'яного чоловіка із труби котельні центрального опалення в Білгороді-Дністровському Одеської області. Подолавши в стані алкогольного сп'яніння 95-метровий підйом, самостійно спуститися одеська Людина-Павук уже не змогла.
4. Шпигунські пристрасті
Прикордонники Львівського прикордонного загону на ділянці застави "Коритниця" 24 квітня затримали громадянина України, що намагався в гідрокостюмі з аквалангом перетнути під водою україно-польський кордон у Волинській області. "Шпигун" був затриманий на березі ріки Західний Буг. Документи в аквалангіста були відсутні.
5. Страшна помста ігрового автомата
Ігровий автомат-симулятор армреслінгу зламав руку жителеві Тернополя після того, як він виграв у машини. Молодий чоловік вирішив помірятися силами з автоматом, що мав вигляд людини з рукою-важелем. Здобувши перемогу над машиною, чоловік не встиг увернутися від важеля, що різко встав у вихідне положення.
6. У Вінницькій області украли і з'їли бультер'єра
5 жителів селища Вороновиця у Вінницькій області украли і з'їли бультер'єра, сп'яну переплутавши його зі свинею. Випивши самогону, вони підманили "свиню" шматком ковбаси, потім, загорнувши бультер'єра у верхній одяг, віднесли з двору. Прийшовши в будинок однієї з викрадачок, вони вбили собаку, вдаривши її молотком по голові, потім зварили і з'їли. При проведенні огляду цього будинку міліція виявила нашийник, кості і частини шкіри украденої собаки.
7. Два в одному
26-річна Світлана явно розумілася на задоволеннях. Після того, як службовій собаці здався підозрілим багаж однієї з пасажирок авіарейса "Делі- Київ", прикордонники вирішили провести огляд її речей і з подивом виявили 8 грамів гашишу... у фалоімітаторі дівчини!
8. Ходют тут, топчуть...
Незвичайним оголошенням порадувало киян у грудні столичне метро. Пасажирів просили не їздити в метро з 7:30 до 9:00 без гострої потреби і користуватися іншими видами транспорту. А то понаїхали, розумієш, тисняву влаштовують...
9. Журнали в туалеті йдуть у минуле
Телеканал новин "24" вирішив урізноманітити дозвілля народних обранців і запропонував депутатам установити сучасні плазмові і рідкокристалічні монітори в туалетах Верховної Ради. Телеканал акцентував увагу на тому, що це зручно для перегляду навіть без звуку, зокрема, передбачені титри, які дозволяють розуміти сюжет навіть без звукового супроводу. Чи зможуть депутати дивитися на моніторах щось, крім новин, - поки невідомо.
10. Невдале голосування
Нелегко далося свіжоспеченому депутатові Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко" Івану Деньковичу перше голосування за свою начальницю на посаду прем'єра. Незважаючи на інструктаж Олександра Турчинова, картка для голосування так і не спрацювала. Бідний нардеп після цього пив коньяк і 2 ночі не спав. Бідолаха повідомив журналістам: "Мене гризла совість і мучили сумніви".
Невідомо, чи виступала в ролі совісті Тимошенко, а сумнівів - Турчинов, але, за словами Деньковича, на щастя, ніхто із фракції не намагався відразу після голосування поговорити з ним "по-чоловічому".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас