На порядку денному Київради несподівано з’явились 34 земельні питання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На порядку денному Київради несподівано з’явились 34 земельні питання

Нерухомість
164
Депутати Київської міської ради додатково внесли з голосу до порядку денного сьогоднішнього засідання сесії 34 проекти рішення з відведення земельних ділянок у столиці.
Всі питання внесені з голосу головою Земельної комісії Київради Олексієм Євлахом.
Вносячись ці питання до порядку денного, Євлах підкреслив, що вносить їх не особисто від свого імені, а від імені Земельної комісії, у яку звернулися депутати від різних фракцій із приводу розгляду певних земельних питань.
Зачитуючи проекти рішень, Євлах називав тільки назви компаній, яким планується виділити земельні ділянки, і номери кадастрових справ, не називаючи при цьому площу земельних ділянок та їхню точну адресу.
Разом з тим депутати Київради не мають у своєму розпорядженні проекти рішень, внесених з голосу.
Перед початком сесії заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко в Київраді Юрій Дмитрук повідомив журналістам, що на сесії планується масовий відвід земельних ділянок, інформацією про які депутати не володіють.
Депутат фракції БЮТ Олександр Бригінець розцінив це як "передноворічну вакханалію". За його словами, подібні ситуації є своєрідною технологією, оскільки кияни зайняті новорічними турботами і київська влада розраховує, що на подібні питання в передноворічній метушні мало хто зверне увагу.
Нагадаємо, Київська міська рада виділила під забудову дві земельні ділянки в зеленій зоні загальною площею 50 га двом комерційним структурам.
Нагадаємо, 1 жовтня, столичні депутати з порушеннями регламенту продали в цілому понад 300 земельні ділянки на $10 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас