Під Києвом збудують житловий комплекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Києвом збудують житловий комплекс

Нерухомість
385
Незважаючи на дію мораторію на продаж землі, компанії Dragon Ukrainian Properties&Development вдалося роздобути більше 600 гектарів землі під Києвом.
Як повідомляє газета, інвестиційний фонд Dragon Ukrainian Properties&Development завершує покупку 675 гектарів землі під Києвом. Територія буде використана для будівництва житлового комплексу. Як повідомив директор фонду Томаш Фіала, на цей проект Dragon направив 140 мільйонів доларів, залучених під час розміщення на Лондонській біржі.
За даними Фіали, це будуть дві ділянки землі, розташовані усього лише на відстані 5 кілометрів від столиці. "Більшу частину цієї землі ми вже придбали", повідомив менеджер. Фіала також уточнив, що ці ділянки перебувають на сході і на північному сході від Києва.
Фіала відзначив, що протягом наступного року фонд проведе аналіз придатності цих земель, а також розробить концепцію забудови. Початок будівництва запланований на 2009 рік.
"Швидше за все, це будуть багатоповерхові будинки", заявив Фіала. За його словами, для реалізації проекту Dragon знадобиться кілька мільярдів доларів, які після розробки концепції будуть залучатися на зовнішніх ринках.
У березні київська міська адміністрація на аукціоні продала компанії Баски Плюс, співвласником якої є Дмитро Фірташ, земельну ділянку площею 113,53 гектара на вулиці Озерній між вулицями Богатирською і Північною в Оболоньському районі за 999,763 млн гривень.
Нагадаємо, в 2009 році компанія Deol Partners має намір побудувати під Києвом (7 км по Житомирській трасі) торгово-розважальний комплекс Mall of Ukraine, загальна площа якого складе 180,59 тис. кв.м.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас