Експерт: Збільшення вартості 1 кв. м. в котеджах в західному Криму в 2008 р. може скласти до 34% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Збільшення вартості 1 кв. м. в котеджах в західному Криму в 2008 р. може скласти до 34%

Нерухомість
153
Вартість 1 кв. м. у котеджах у західному Кримі в 2008 році може вирости до 34% і скласти $2000, прогнозує Ольга Лахтадир - менеджер з продажу компанії ТОВ "Кийбуд" (Київ), що займається будівництвом котеджного містечка "Південна Симфонія" недалеко від Євпаторії (АРК).
"У наступному році до $2000 можливе підвищення (зараз $1500 - ІФ)", - сказала вона на прес-конференції в Києві в четвер.
За її словами, сьогодні котеджное будівництво почало активно розвиватися в західному Криму, зокрема, у районах Севастополя і Євпаторії.
"У наступні два роки західний Крим буде викликати все більший інтерес", - вважає експерт.
При цьому О.Лахтадир відзначає, що покупців більше цікавлять уже готові будинки.
Відповідаючи на питання журналістів щодо термінів здачі в експлуатацію котеджного містечка "Південна Симфонія", менеджер з продажу повідомила, що це відбудеться в 2009 році.
За її словами, у цей час вартість 1 кв. м котеджів становить $1,5 тис., при цьому близько 40% зведеного житла вже реалізовано.
Як повідомлялося раніше, ТОВ "Кийбуд" планує ввести в експлуатацію першу чергу котеджного містечка "Південна Симфонія" з 36 котеджів недалеко від Євпаторії (АРК) у травні 2008 року.
Усього на території містечка буде зведено 96 будинків, при кожному з яких буде ділянка вільної землі близько трьох соток.
Загальна площа ділянки під забудову становить 5,6 га землі. При цьому 3,5 га відведені під будівництво житла, інші - під створення інфраструктури.
Орієнтовна сума інвестицій у будівництво містечка становить близько $20 млн.
ТОВ "Кийбуд" - інвестиційно-будівельна компанія, що працює на українському ринку нерухомості з 2003 року. Компанія займається будівництвом житла, котеджних містечок, об'єктів соціального призначення та ін. Серед реалізованих проектів компанії - житловий 17-поверховий будинок на бульварі І.Лепсе, 7в, у Києві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас