28 червня відбулися загальні збори акціонерів Мікрофінансового Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

28 червня відбулися загальні збори акціонерів Мікрофінансового Банку

Фондовий ринок
189
На загальних зборах акціонерів Мікрофінансового Банка, які відбулися 28 червня у м. Києві були прийняті рішення по наступним питанням:
Зовнішнім аудитором Мікрофінансового Банку за 2002 фінансовий рік загальними зборами акціонерів Банку обрано компанію Deloitte & Touche
На загальних зборах акціонерів було схвалено рішення про надання Міжнародною Фінансовою Корпорацією (Група Світового Банку) кредиту Микрофинансовому Банку у розмірі 3,5 млн. доларів США. Ці кошти будуть спрямовані на розширення діяльності Мікрофінансового Банку з кредитування та мікрокредитування приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу в Україні.
У відповідності до рішення загальних зборів акціонерів до Спостережної Ради Мікрофінансового Банку замість пана Wernera Frank (DUF, KFW) обрано пані Doris Kоehn (DUF, KFW).
Враховуючи результати діяльності Мікрофінансового Банку з кредитування та мікрокредитування приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу в Україні та результати маркетингових досліджень, що були проведені протягом першого півріччя 2002 року, на загальних зборах акціонерів Мікрофінансового Банку було прийнято рішення про відкриття протягом 2-го півріччя 2002 року представництв банку у мм. Івано-Франківськ, Полтава, Суми та Макіївка.
Для довідки:
ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" – спеціалізується на кредитуванні та мікрокредитуванні приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу. ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" - отримав ліцензію НБУ на здійснення банківських операцій 29 січня 2001 р. Діюча ліцензія НБУ №195 від 6 грудня 2001 року.
На 1 липня в Україні відкрито представництва Банку в мм. Київ, Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Краматорськ, Маріуполь, Біла Церква, Славутич. Відкрито відділення №1 у м. Київ.
Засновниками Банку є: Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (20%), Міжнародна фінансова Корпорація (Група Світового Банку) (20%), Німецько-Український фонд (20%), фонд Western NIS Enterprise (США) (20%), фонд DOEN (Голландія) (10%) та інвестиційна компанія IMI (Німеччина) (10%). Статутний капітал банку складає EUR10 млн.
Мікрофінансовий Банк надає кредити у гривні, євро та доларах США.
Спостережна Рада ЗАТ “Мікрофінансовий Банк”
Голова Спостережної Ради Елізабет Уоллес (Elizabeth Wallace), Європейський Банк Реконструкції та Розвитку
Склад Спостережної Ради
1.Ричард Ранкен (Richard Ranken), Міжнародна Фінансова Корпорація (Група Світового Банку)
2.Александер Мунтеану (Alexander Munteanu), WNISEF
3.Клаус-Петер Цайтінгер (Claus-Peter Zeitinger), IMI AG
4.Ілона Доротея Лулоф (Ilona Dorothea Lulof), DOEN
5.Доріс Кьон (Doris Koehn), Німецько-Український Фонд/KFW
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас