АТ ВАБанк відзначає свій десятилітній ювілей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ ВАБанк відзначає свій десятилітній ювілей

Фондовий ринок
4
Звертання Правління Банку
Шановні акціонери, клієнти, партнери і співробітники!
Десять років, прожитих банком разом із країною, були періодом разючих змін - у суспільстві, економіці, у банківській системі, та й у самому банку.
За ці роки Всеукраїнський Акціонерний Банк завоював репутацію стабільної фінансово-кредитної установи, орієнтованого на тісне співробітництво з міжнародними фінансовими інститутами для залучення іноземних інвестицій у національну економіку.
Складовими успішного розвитку Вабанка є іноваційність, комплексний підхід в обслуговуванні клієнтів, а також постійне удосконалювання систем керування роботою банку з метою досягнення максимальної ефективності, балансу ризикованості і прибутковості операцій.
Сьогодні Всеукраїнський Акціонерний Банк - це могутня фінансово-кредитна структура, що обслуговує більш 4 тисяч підприємств різних галузей економіки України. Професіоналізм співробітників банку, розвита система філій і відділень забезпечують ефективний супровід бізнесу клієнтів в економічно розвитих регіонах України і за рубежем. Правління Всеукраїнського Акціонерного Банку виражає вдячність акціонерам, клієнтам, діловим партнерам і співробітникам банку за довіру і підтримку. Упевнено, що спільними зусиллями ми доможемося нових успіхів.
За матеріалами:
ВіЕйБі Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас