Ющенко вимагає прийняти програму приватизацїі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко вимагає прийняти програму приватизацїі

Казна та Політика
77
Президент України Віктор Ющенко вимагає від уряду і Верховної Ради прийняти державну програму приватизації. Про це він заявив сьогодні під час розширеного засідання Кабінету Міністрів.
За словами Президента, ця програма повинна бути поверненням до чесної і конкурентної приватизації в Україні. Ющенко відзначив, що знає, яка дискусія зараз триває навколо приватизації деяких підприємств.
"Але я хочу одне сказати, що більше ніколи в цій державі не буде проводитися приватизація за типом "Луганськтепловоза", - заявив глава держави.
Ющенко відзначив, що необхідно припинити практику, коли під час приватизації підприємств не оголошуються навіть конкурси.
За словами Президента, у програмі приватизації повинно бути зазначено, на яких основах буде проводитися приватизація підприємств. "Я хотів би, щоб ми через законодавчу площину далі рухалися в цьому питанні. Це найкраще підтвердження того, що ми рухаємося прозорим процесом", - сказав Ющенко.
Крім того, глава держави виступає за те, щоб у програмі було чітко виписано, які підприємства підлягають приватизації, а які - ні.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас