Рада розподіляє комітети без регіоналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада розподіляє комітети без регіоналів

Казна та Політика
109
Глава Верховної Ради Арсеній Яценюк відкрив засідання парламенту.
Апарат Ради роздає депутатам проект постанови про розподіл комітетів. Партія регіонів стала єдиною фракцією, що його не підписала.
Сьогодні в залі Ради зареєструвалися 418 депутатів. Спікер повідомив, що проект постанови розподілу комітетів підписали представники чотирьох фракцій, тому що не всі керівники Партії регіонів прибули на засідання погоджувальної ради.
Верховна Рада очікувала від фракції Партії регіонів подачі пропозицій про персональний склад комітетів до сьогодні до 10:00.
Ще вчора перед закриттям засідання спікер відзначив, що дані про формування парламентських комітетів можуть бути проголосовані без підпису лідера фракції ПР. Він відзначив, що фракція ПР дотепер не подала свої пропозиції щодо формування комітетів, і що представники цієї фракції звернулися із проханням дати їм час для врегулювання даного питання до сьогоднішнього дня.
За словами Яценюка, після прийняття постанови в роботі парламенту буде оголошена перерва до четверга, 27 грудня. Глава Ради відзначив, що він разом з лідерами фракцій візьме участь у сьогоднішньому засіданні Кабміну.
Однак, сьогодні вранці депутат від даної фракції Василь Хара повідомив, що Партія регіонів погодила всі питання, пов'язані з формуванням комітетів. За його словами, близько 9:00 депутати регіонали повинні були подати в Раду повний склад комітетів.
Що стосується кандидатури на посаду першого заступника голови Верховної Ради, то, за словами Хари, Партія регіонів дотримується домовленостей із фракцією КПУ і висуне на цю посаду кандидатуру Адама Мартинюка.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас