Оніщенко Лідія Олексіївна - лауреат конкурсу "Жінка року - 2007" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оніщенко Лідія Олексіївна - лауреат конкурсу "Жінка року - 2007"

632
Чарівних і неперевершених, успішних і заповзятливих жінок - переможниць 10-го міського конкурсу “Жінка року - 2007” традиційно вшановували 6 грудня у приміщенні Чернігівського державного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.
“Жінкою року - 2007 у сфері банківської діяльності стала Голова Правління Банку "Демарк" Оніщенко Лідія Олексіївна, яка з травня 2005 року очолює цю фінансову установу . За цей період Банк "Демарк" суттєво збільшив фінансові показники, став лідером серед інших банків в Чернігівській області та значно розширив мережу відділень по всій території України.
“Дипломом та цінними подарунками Оніщенко Лідію Олексіївну нагороджував Бутко Микола Петрович - Радник Президента України, Доктор економічних наук, виконавчий директор благодійного фонду “Гетьманська столиця”.
Нагородження Лідії Олексіївни дипломом лауреата "Жінка року -2007" свідчить про неабиякий авторитет Банку “Демарк” у Чернігівські області. Адже успіх підприємства багато в чому залежить від уміння керівника організувати колектив на успішне виконання поставлених завдань.
Лідія Олексіївна - досвідчений керівник. За особистий внесок в утворення та розвиток банківської системи України Лідію Олексіївну було нагороджено Почесною Грамотою Правління Національного банку України та Чернігівської міської ради. Того ж року вона була нагороджена дипломом переможця Всеукраїнського конкурсу "Видатні жінки України".
Та жінка не тільки вміє творчо і натхненно працювати. Вона - чудова господиня, турботлива і любляча дружина, мама та бабуся, яка всій родині зарадить словом і допоможе ділом. Тож диплом, призи та квіти стали виявом вдячності громадськості не лише за високий професіоналізм та активну участь у громадському житті міста, а й за мужність у подоланні життєвих негараздів і вміння серед важких буднів зберегти жіночність.
Довідка
Банк "Демарк" заснований у липні 1992 року.
На 01.12.2007р. чисті активи банку "Демарк" склали 844,3 млн. грн.; кредитний портфель - 780,5 млн. грн.; кошти на рахунках приватних клієнтів - 365,6 млн. грн.; регулятивний капітал банку - 169,6 млн. грн.
За матеріалами:
Демарк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас