ПР має намір добиватися повного погашення знецінених внесків в Ощадбанку колишнього СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР має намір добиватися повного погашення знецінених внесків в Ощадбанку колишнього СРСР

Казна та Політика
233
Партія регіонів має намір розробити і подати на затвердження Верховної Ради законопроект, що передбачає стовідсоткове погашення внесків, що знецінилися, Ощадбанку колишнього СРСР, повідомив лідер фракції Партії регіонів, екс-прем'єр-міністр України Віктор Янукович на прес-конференції в понеділок.
"Ми не допустимо погашення втрачених внесків тільки на 60%, як заявила у мене на батьківщині в Донецьку нинішній прем'єр Юлія Тимошенко", - запевнив Янукович.
За його словами, Партія регіонів буде пропонувати Верховній Раді розглянути відповідний проект і домагатися його прийняття.
Як повідомлялося, 23 грудня в Донецьку Тимошенко пообіцяла погасити в повному обсязі втрати 60% вкладників Ощадбанку колишнього СРСР. Вона підкреслила, що уряд має намір почати процес повернення внесків уже найближчим часом. За словами прем'єр-міністра, внески будуть повернені в повному обсязі, у першу чергу, усім, у кого їхній розмір становив до 2 тис. рублів.
Під час передвиборної кампанії Блок Юлії Тимошенко декларував наміри у випадку приходу до влади повернути знецінені заощадження в Ощадбанку колишнього СРСР за два роки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас