Tata випереджає конкурентів в боротьбі за Jaguar і Land Rover — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tata випереджає конкурентів в боротьбі за Jaguar і Land Rover

Фондовий ринок
118
Американський концерн Ford Motor Co. (F) може надати перевагу індійській автомобілебудівній компанії Tata Motors, вибравши її як покупця знаменитих брендів Jaguar і Land Rover. Індійська Tata, запропонувавши близько $2 млрд. і залишивши позаду всіх своїх конкурентів, уже в п'ятницю може одержати право придбати відомі торговельні марки. Інформацію про це повідомляють індійські та британські ЗМІ.
"Пропозицію групи, що становить $1 млрд. фунтів стерлінгів ($1,98 млрд.), було прийнято концерном Ford... Компанія вийшла переможцем з боротьби з конкурентами - індійською Mahindra and Mahindra і фондом прямих інвестицій One Equity Partners", - пише Birmingham Post з посиланням на неназвані джерела в Land Rover. "Покупцем безперечно стане Tata. Ще одна заключна зустріч - і в п'ятницю буде оголошено про рішення", - стверджує джерело.
За даними Financial Times, що цитує поінформовані джерела, пропозиція Tata оцінюється приблизно в $1,8 млрд. - $2,2 млрд.
Раніше Ford говорив про намір оголосити про продаж Jaguar і Land Rover до кінця поточного або на початку майбутнього року. Tata має низку переваг перед конкурентами. Це великий автовиробник. Крім того, компанії знайомий британський ринок, і її ім'я також відоме в Об'єднаному Королівстві. Минулого місяця пропозицію Tata підтримали лідери британської профспілки Ford.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас