Де дешевше купувати? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де дешевше купувати?

1927
Серед моря новорічних акцій "Дело" шукало найпривабливіші. Виявилося, що хоча з нового рядка, точніше, червоними цифрами, по вітринах більшості магазинів проходить напис "30% sale", насправді багато речей знижені в ціні всього на 10-20%.
Найщедріші
На 50-70% знижки розщедрилося небагато продавців. В основному це ті, хто терміново розпродує зимовий одяг і взуття. Поки не закінчився сезон, намагаються привернути увагу покупця знижками і продавці зимового спортивного спорядження.
50% знижки пропонує бутік Max Mara на Великій Васильківській. Тут напередодні Нового року все розпродують за півціни. Бузкове вечірнє плаття коштує тепер 1968 гривень, а коротке темно-синє - 1080 гривень. Тільки знижки на пальто дотепер зберігаються в розмірі 40%.
Рівно вдвічі зменшив ціни взуттєвий бутік "Рафінад" на Саксаганського. Акція діє до 15 січня. Тепер півчобітки з полірованої шкіри на високому каблуці коштують 1800 гривень замість 3600. Але найбільш ходові розміри багатьох моделей уже розпродані. Також за півціни можна купити одяг у магазині Arber на площі Льва Толстого. На 30-50% - залежно від речі - знижено в ціні одяг у магазині Glenfield.
Стандартні 30 відсотків
Найчастіше на передноворічних вітринах зустрічається напис: "знижки до 30%". Правда, нерідко це число виявляється лише "принадою". Насправді на більшість речей знижка 30% не поширюється. Так, в Lee Cooper на 30% дешевше продають лічені моделі. Основна ж маса знижена в ціні на 10-25%. Наприклад, стильні жіночі джинси, знижені в ціні всього на 11%, коштують 399 гривень 90 копійок. А чоловіча джинсова куртка після 20% зниження ціни - 599 гривень 90 копійок. У магазині Vidivan на 30% подешевіє все, за винятком ділових сорочок і краваток.
Перед святами на 25% зменшили вартість товарів в Sela. Правда, додають до них знижки за дисконтними картками (3, 5 і 10 %).
Скромні 20% - знижки в магазинах Ecco на зимове та осіннє взуття. Жіночі чоботи на низькому каблуці з хутряною опушкою коштують тепер 820 гривень замість 1026. У магазині Pierre Cardin у ТЦ "Глобус" чоловічі пальто тепер коштують не дві тисячі гривень, а півтори.
Ювеліри знижками не балують
Знижки в ювелірних магазинах - це, скоріше, виняток із загального сейл-буму. Усього кілька ювелірних магазинів пропонують покупцями дисконтні програми. Причому із символічною знижкою 5%, що ледь гріє душу.
На 5% дешевше пропонують купити всі золоті прикраси в магазинах Київського ювелірного заводу. Причому акція дійсна і в новому році - до 15 січня.
А от в "Даймонд-бутіку" на Саксаганського знижка набагато щедріша. Тут скидають півціни на італійські коштовності марки Baracca. І крім того, проводять лотерею. У ній автоматично беруть участь усі, хто зробив покупку в цьому бутіку протягом грудня. Грають п'ять золотих виробів: підвіски, сережки, кольє, прикрашені діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Такі лотереї в київських магазинах зустрічаються нечасто.
Подарунки покупцям
Серйозний подарунок за серйозну покупку дарують у ці передноворічні дні в магазині "М'яке золото" на Заньковецької. Тут до кожної купленої шуби безкоштовно вручають італійську дублянку або ж шкіряну куртку - на вибір. Ще один хутряний салон - "Катерина" на Великій Васильківській - дарує покупцям вишукані хустки.
Десятки варіантів приємних презентів пропонують у магазинах парфумерної мережі Brocard. Тим, хто купив помаду, дарують косметичку. Покупець баночки тонального крему одержує програму з догляду за обличчям. А тим, кому сподобався аромат L'Instant De Guerlain (564 гривні) презентують лосьйон для тіла.
Перед Новим роком більш цікавими стають для покупців подарункові сертифікати - менший ризик купити в подарунок річ, що не підходить за розміром чи кольором. Такі магазини, як Naf Naf, Арго, Brocard, пропонують купити в них подарункову картку на суму від 100 до 1000 гривень.
До 28 грудня в таких магазинах на Хрещатику, як Promod або Puma, проходить акція для постійних клієнтів, власників дисконтних карт. Для власника накопичувальної картки знижка збільшується до 15%, срібної - до 20%, золотої - до 25%. В Benetton такої ж знижки діють аж до Нового року - до 31 грудня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас