АМКУ дозволив Хорошковському купити НТН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив Хорошковському купити НТН

Фондовий ринок
117
Рішенням від 18 грудня 2007 року Антимонопольний комітет надав дозвіл компанії Uvercon Investment Limited (основний вид діяльності - інвестиційна) на придбання частини в статутному фонді ТОВ "Український медійний ресурс", що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів.
Під час засідання 19 грудня 2007 року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії на мовлення ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (телеканал НТН) у зв'язку зі зміною власника.
Відповідно до ліцензійної документації власниками каналу було ТОВ "Капіталінвест", м. Київ - 100%, стали ТОВ "Український медійний ресурс", м. Київ - 99%; Компанія Міндон Холдингз Лімітед, Кіпр - 1%.
Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо, що U.A. Inter Media Group Limited домовилася про опосередковане придбання 60% товариства з обмеженою відповідальністю Телестудія Служба інформації (телеканал НТН). "Купівля відбудеться після одержання відповідної угоди Антимонопольного комітету України на концентрацію", - говорилося в офіційному повідомленні.
Однак не всі експерти оцінювали перспективи узгодження цієї угоди в АМКУ оптимістично. Така реакція, на думку "ТК" може бути викликана значною концентрацією медіаресурсів у групі "Інтер", а також публічними твердженнями Валерія Хорошковського, що всі ці ресурси офіційно належать ТОВ "Український медіапроект", що є його власністю.
U.A. Inter Media Group опосередковано володіє 61% акцій Української незалежної ТВ-корпорації (телеканал Інтер), 90% Кино-ТВ (телеканал Ентер Фільм), 90% Музыка-ТВ (Enter Music), телевізійними каналами К1, К2, Мегаспорт, іншими медіаактивами.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас