До пограбування авто з 10 млн дол. причетні колишні міліціонери? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До пограбування авто з 10 млн дол. причетні колишні міліціонери?

Кримінал
242
У Міністерстві внутрішніх справ України не виключають, що до пограбування автомобіля з майже 10 млн. доларів причетні колишні працівники міліції.
Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко, інформує УНІАН .
"Машина, що була пристосована для цього злочину, швидше за все, була замаскована під машину ДАІ. Що стосується працівників - то, скоріш за все, це були особи, переодягнені в працівників міліції. Ми не виключаємо, що могли бути колишні працівники міліції", - сказав Корнієнко.
Він відмітив, що це була добре підготовлена операція, і, безумовно, зловмисники мали спільників, які знали, де заховані гроші.
Корнієнко також відзначив, що на момент здійснення злочину в цьому місці не було нарядів міліції або інших правоохоронних органів.
Співробітники міліції встановлюють трьох осіб, що скоїли в Київській області розбійний напад на автомобіль, що належить людині, яку пов'язують із луганським футбольним клубом "Зоря". В автомобілі перевозилося майже 10 млн. доларів. Як повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС України в Київській області, розбійний напад на автомобіль "Фольксваген Транспортер" було скоєно 29 листопада близько 23.00 на 46-му кілометрі автотраси Київ-Харків біля села Іванків.
Як відзначили в ЦОС, троє невідомих осіб, одягнених у форму співробітників ДАІ і маючи автомобіль із символікою ДАІ, зупинили мікроавтобус, увірвалися в нього і, загрожуючи предметом, схожим на автомат, зв'язавши двох водіїв і пасажирку, відправилися на ньому в ліс. Після чого зі схованки, під одним з пасажирських сидінь, вилучили зазначену суму грошей і зникли.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас