Путін готовий працювати прем'єром РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін готовий працювати прем'єром РФ

Казна та Політика
85
Володимир Путін готовий працювати прем'єр-міністром РФ.
Про це він заявив, виступаючи на VIII з'їзді партії "Єдина Росія". При цьому президент РФ підкреслив, що це відбудеться без зміни владних повноважень між інститутами президента та уряду.
Відкрив роботу з'їзду лідер партії Борис Гризлов. За його словами, у з'їзді беруть участь більше 2 тис. чоловік, у тому числі депутати Держдуми і члени Ради Федерації, федеральні міністри, губернатори.
У роботі з'їзду також бере участь президент РФ Володимир Путін. Серед запрошених - прем'єр-міністр Росії Віктор Зубков, перші віце-прем'єри Дмитро Медведєв і Сергій Іванов.
Партія "Єдина Росія" сьогодні офіційно висунула першого віце-прем'єра уряду Російської Федерації Дмитра Медведєва як кандидата на посаду президента РФ. За проголосували 478 делегатів з'їзду, проти - 1.
Сьогодні, 17 грудня також стало відомо, що "Єдина Росія" визначила кандидатури віце-спікерів Держдуми. Як повідомили в прес-службі партії, на спільному засіданні бюро вищої ради і президії "Єдиної Росії" на посаді першого віце-спікера Держдуми був затверджений Олег Морозов.
На посади віце-спікерів запропоновані Любов Сліска, В'ячеслав Володін, Юрій Волков, Валерій Язєв, Надія Борисова і Світлана Журова. Керівниками підгруп фракції обрані Володимир Пєхтін, Артур Чилінгаров, Валерій Рязанський і Тетяна Яковлєва.
Нагадаємо, раніше перший віце-прем'єр уряду Дмитро Медведєв заявив, що Володимир Путін після президентських виборів повинен залишитися при владі, ставши главою уряду Російської Федерації.
Медведєв відзначив, що для вирішення поставлених завдань мало обрати нового президента, потрібно зберегти дієздатність команди, сформованої діючим президентом. "Тому вважаю принципово важливим для нашої країни зберегти на найважливішій посаді у виконавчій владі, посаді голови уряду, Володимира Путіна", - підкреслив він.
Раніше Путін підтримав кандидатуру першого віце-прем'єра Д.Медведєва на посаді президента РФ. Кандидатуру Д.Медведєва на зустрічі із президентом висунули чотири політичні партії: "Єдина Росія", Аграрна партія, "Громадянська сила" і "Справедлива Росія". Як повідомлялося, президентська виборча компанія в РФ стартувала 28 листопада. Президентські вибори в Росії пройдуть 2 березня 2008 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас