Орендні ставки на офіси класу А в Києві підвищились на 3,4% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Орендні ставки на офіси класу А в Києві підвищились на 3,4%

Нерухомість
202
У листопаді на ринку офісної нерухомості Києва середні орендні ставки на приміщення класу А підвищилися на 3,4%, або на 1,4 долари до 42,7 долара за кв. метр на місяць у порівнянні з жовтнем. Про це говориться в повідомленні ріелторської компанії "Траєкторія".
Середня вартість оренди в офісних приміщеннях класу В у листопаді збільшилася на 2,9%, або на 0,8 долара до 28,0 доларів за кв. м на місяць у порівнянні з жовтнем.
У приміщеннях класу С у листопаді середні орендні ставки знизилися на 1,8%, або на 0,4 долари до 21,3 долари за кв. м на місяць у порівнянні з жовтнем.
Офіси класу А - приміщення в нових офісних комплексах зі зручним розташуванням та оптимальним планувальним рішенням, високою якістю обробки та інженерії, автоматизованими системами життєзабезпечення.
Офіси класу В мають практично ті ж характеристики, що й офіси класу А, однак не є настільки престижними (як правило офіси класу А після 5-7 років використання).
Офіси класу С - приміщення, що за характеристиками відповідають класу В, але з недоліками в розташуванні та устаткуванні.
Як повідомлялося, у жовтні на ринку офісної нерухомості Києва середні орендні ставки на приміщення класу А підвищилися на 0,2%, або на 0,1 долара до 41,3 долари за кв. метр на місяць у порівнянні з вереснем, середня вартість оренди в офісних приміщеннях класу В у жовтні зменшилася на 1,8%, або на 0,5 долара до 27,2 долари за кв. м на місяць у порівнянні з вереснем, у приміщеннях класу С у жовтні середні орендні ставки підвищилися на 5,9%, або на 1,2 долари до 21,7 долара за кв. м на місяць.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас