Яценюк звернувся в Генпрокуратуру з заявою проти "регіонала" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк звернувся в Генпрокуратуру з заявою проти "регіонала"

Казна та Політика
254
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк звернувся до Генеральної прокуратури для порушення кримінальної справи проти "регіонала" Владислава Лук'янова.
Народний депутат Лук'янов, за словами Яценюка, вилучив у спікера картку для голосування. Про це повідомив журналістам член фракції БЮТ Михайло Поживанов.
"Наскільки мені відомо, Яценюк написав заяву на ім'я генерального прокурора, щоб була порушена кримінальна справа проти народного депутата, який вирвав картку із системи голосування", - сказав Поживанов.
"Буде внесене подання про притягнення його до кримінальної відповідальності. Верховна Рада 226 голосами дасть на це згоду, щоб у майбутньому ніколи і ні в кого не виникало бажання виривати картку для голосування, заважати здійснювати вільне волевиявлення будь-якому народному депутатові чи то з опозиції, чи то з коаліції", - сказав Поживанов.
Нагадаємо, вчера на ранковій сесії парламенту після невдалого голосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду Прем'єр-міністра України Голова парламенту Арсеній Яценюк спробував підняти питання про можливе повторне голосування. Але представники фракції "Партії регіонів" заблокували трибуну і відібрали картку для голосування в спікера.
За матеріалами:
Izvestia.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас