Авіавлада РФ заборонила літакам низки авіакомпаній польоти в Євросоюз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіавлада РФ заборонила літакам низки авіакомпаній польоти в Євросоюз

85
Росавіація і Ространснагляд з 26 листопада спільним розпорядженням заборонили літакам низки російських авіакомпаній виконувати польоти в Євросоюз.
Відповідно до документа, польоти в ЄС заборонені двом літакам ФДУП "Оренбурзькі авіалінії" (Ту-154М і Boeing 737), двом Ту-154 ВАТ "Авіакомпанія "Татарстан", двом Ту-154 ДТК "Росія" і одному Boeing 737 авіакомпанії "Сибір".
Крім того, обмеження також поширюються на низку повітряних суден авіакомпаній "Красноярські авіалінії", "Уральські авіалінії", "Газпромавіа", "Атлант-Союз", Utair, "Кавмінводиавіа", "Якутія", "Авіалінії 400".
Заборони та обмеження введені за результатами перевірок у червні - жовтні у зв'язку з виявленими порушеннями вимог безпеки польотів, випливає з розпорядження.
Авіакомпанії, літакам яких заборонено здійснювати польоти в Європу, повинні доповісти авіавладі про усунення зауважень до 20 січня 2008 року, інші - до 20 лютого.
Улітку Росія вже вводила заборони на польоти окремих авіакомпаній у ЄС. Тоді в "заборонений список" потрапили "Авіалінії Кубані", "Якутія", "Авіалінії 400", "Кавмінводиавіа". Також були введені обмеження на польоти компаній "Газпромавіа", Utair, "Красейр", "Атлант-Союз", "Уральські авіалінії" і "Росія".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас