Британець притворився мертвим заради страховки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британець притворився мертвим заради страховки

Кримінал
106
Гучна історія з "воскреслим з мертвих" 57-річним британцем Джоном Дарвіном виявилася звичайним шахрайством.
Дружина Дарвіна Енн, що проживає в Панамі, зізналася, що знала про те, що її чоловік живий. За її словами, "зникнення" чоловіка було інсценовано з метою одержання страховки шахрайським шляхом. При цьому жінка заявила, що їхні сини Ентоні Марк нічого про цю витівку не знали.
Джон Дарвін значився загиблим під час інциденту в березні 2002 року. Тоді він безвісти зник на околицях свого рідного міста Хартлпул у Північній Англії під час подорожі на каное водами Північного моря. В 2003 році суд визнав його мертвим.
Оскільки життя Дарвіна було застраховано, його "вдова" одержала з нагоди смерті чоловіка значні виплати. Шість тижнів назад вона продала свій будинок і переїхала на постійне проживання в Панаму.
Чотири дні назад Дарвін прийшов в одну з лондонських поліцейських дільниць. Він заявив, що страждає амнезією і не пам'ятає, що відбувалося з ним в останні кілька років. Дарвіна тоді не стали затримувати, і віддали в руки його синів, страшенно щасливих з нагоди "воскресіння" батька, однак у середу поліція заарештувало його. Приводом для арешту Джона Дарвіна стала публікація в газеті Daily Mirror. Вона розмістила фотографію, на якій він зображений разом зі своєю дружиною. Цей знімок, як стверджує видання, був зроблений торік у Панамі.
Причини добровільної явки Дарвіна в поліцію поки невідомі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас