Безготівкова форма розрахунків за паркування в Києві буде введена з січня 2008 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безготівкова форма розрахунків за паркування в Києві буде введена з січня 2008 р.

152
Безготівкова форма розрахунків за паркування в Києві буде впроваджена із січня 2008 р. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила директорові КП "Київтранспарксервіс" Олена Поліщук.
За її словами, платити за паркування водії зможуть за допомогою абонентських талонів, які будуть відрізнятися сумами коштів, будуть відповідати територіальним зонам столиці і будуть погодинні, денні і місячні. Вартість паркування за годину в першій зоні буде коштувати 7 грн, у другій - 5 грн, у третій - 3 грн. Годинним талоном можна буде користуватися з 9:00 до 20:00, денним - починаючи від більш ніж трьох годин паркування.
Талони першої зони будуть дійсні для всіх трьох зон, другої - у другій і третій зоні, третьої - тільки в третій зоні. На безкоштовне користування паркуваннями мають право інваліди ВВВ, інваліди з дитинства та інваліди в результаті загального захворювання, а також транспорт швидкої допомоги і технічні машини.
Купити абонементні талони можна буде в торговельних мережах кіосків метрополітену і "Київпастрансу", у відділеннях зв'язку "Укрпошти" і на АЗС.
Нагадаємо, що перша територіальна зона знаходиться в межах Європейської площі і площі Льва Толстого, вулиць Трьохсвятительської, Михайлівської, Великої Житомирської, Володимирської, Льва Толстого, Великої Васильківської, Саксаганського, Еспланадної, Басейної, Шовковичної і Грушевського; друга територіальна зона - у межах вулиць Набережно-Хрещатицька, Ярославська, Нижній Вал, Глибочицька, Артема, Мельникова, О. Теліги, Довженка, Індустріальної, Ярославського провулка, Чоколівського бульвару і бульвару Дружби Народів, Московської площі і Червонозоряного проспекту. Третя територіальна зона включає всі інші вулиці Києва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас