Яценюк: Необхідність внесення змін до бюджету-2008 виникне вже в І кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: Необхідність внесення змін до бюджету-2008 виникне вже в І кварталі

Казна та Політика
168
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що вже зараз потрібно готуватися до необхідності внесення змін у державний бюджет на 2008 рік, проект якого ще не затверджений, у першому кварталі наступного року.
"Повних, кардинальних змін у проекті держбюджету, що вже підготовлений, навряд чи можна буде досягти, тому потрібно готуватися на перший квартал 2008 року до внесення поправок у ще не прийнятий держбюджет на 2008 рік", - сказав Яценюк під час наради із представниками асоціацій та органів місцевого самоврядування під головуванням президента України, що пройшла в Києві в середу.
За його словами, "усі розуміють необхідність прийняття проекту державного бюджету до початку бюджетного року, але тут виникає дилема".
"Фактично проект готувався попереднім урядом, але буде надзвичайно складно кардинально змінити цей закон. Тому в цей закон потрібно буде вносити фактичні поправки з урахуванням нових викликів, таких як нова ціна на газ", - відзначив спікер.
"Тому в найкоротші терміни, після того, як президентом України і Верховною Радою буде сформований уряд, потрібно буде терміново братися за ці речі", - підкреслив Яценюк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас