Коаліція має намір реорганізувати ФДМ в Міністерство держмайна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коаліція має намір реорганізувати ФДМ в Міністерство держмайна

Фондовий ринок
149
Коаліція фракцій "Блок Юлії Тимошенко" і блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" ставить завданням Кабінету Міністрів ліквідацію Фонду державного майна і створення Міністерства державного майна.
Коаліція зобов'язується прийняти закон "Про державну програму приватизації", внести зміни в закон "Про перелік об'єктів державної власності, що не підлягають приватизації", забезпечити прийняття законів, що визначають особливості приватизації важливих підприємств.
Коаліція відзначає, що прозора приватизація держмайна, спрямована на дотримання загальнодержавних інтересів, є одним з найважливіших інструментів забезпечення ефективності і конкурентноздатності економіки.
У програмі сказано, що основною метою політики коаліції в сфері приватизації буде оптимізація частки державного сектора економіки, створення умов для підвищення ефективності діяльності підприємств, створення конкурентного середовища.
Нагадаємо, 29 листопада фракції "Блок Юлії Тимошенко" і блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Раді створили парламентську коаліцію (більшість) - "Коаліцію демократичних сил".
Раніше БЮТ і "НУ-НС" мали намір реорганізувати ФДМ в Міністерство держмайна у випадку створення коаліції.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас