Мінфін готовий розглянути дострокове погашення кредитів МВФ і СБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін готовий розглянути дострокове погашення кредитів МВФ і СБ

Кредит&Депозит
172
Міністерство фінансів готове розглянути питання про дострокове погашення раніше залучених Україною кредитів Міжнародного валютного фонду і Світового банку. Про це повідомив прес-секретар першого віце-прем'єр-міністра, міністра фінансів Миколи Азарова Віталій Лук'яненко з посиланням на заяву Азарова.
"...якщо голова ради Нацбанку Порошенко ініціює розгляд такого питання, то його потрібно розглядати всерйоз", - сказав він.
Як повідомлялося, наприкінці листопада глава ради Національного банку Петро Порошенко виступив за дострокове повернення раніше залучених Україною кредитів Міжнародного валютного фонду і Світового банку.
За даними Міністерства фінансів, сукупний державний борг України (прямий і гарантований) на 31 жовтня 2007 склав 16,356 млрд. доларів, у тому числі прямий зовнішній борг містить зобов'язання перед Світовим банком в обсязі 2,247 млрд. доларів, а гарантований зовнішній борг - зобов'язання перед Світовим банком в обсязі 0,042 млрд доларів і перед МВФ в обсязі 0,504 млрд доларів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас