Коаліція обіцяє підвищити виплату при народженні першої дитини до 12 тис. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коаліція обіцяє підвищити виплату при народженні першої дитини до 12 тис. гривень

Казна та Політика
398
Коаліція фракцій блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна Самооборона" зобов'язується підвищити розмір виплати допомоги при народженні першої дитини з 8,5 тис. до 12 тис. гривень. Про це говориться в програмі коаліції.
Також коаліція зобов'язується законодавчо забезпечити введення допомоги при народженні другої дитини в 15 тисяч гривень, третьої і наступних - 25 тисяч гривень.
Також коаліція зобов'язується збільшити розмір допомоги багатодітним родинам до 50% прожиткового мінімуму, забезпечити прийняття Стратегії демографічного розвитку країни і державну програму підтримки сім'ї.
У програмі коаліції - щорічне збільшення витрат державного бюджету на фінансування житлового будівництва для молодих родин, введення практики короткострокових відпусток для чоловіків при народженні в них дітей - щоб забезпечити рівну участь чоловіків і жінок у догляді за дітьми і вихованні.
Крім того коаліція зобов'язується прийняти загальнодержавну комплексну програму оздоровлення і відпочинку дітей, молоді і сімей з дітьми.
Як повідомляло агентство, депутати Верховної Ради Олександр Стоян, Ярослав Сухий і Василь Хара (усі із фракції Партії регіонів) пропонують парламенту збільшити розмір державної допомоги при народженні першої дитини до 11,7 тис. гривень, другої - до 25 тис. і третьої - до 50 тис. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас