Катеринчук очолить податкову, щоб реалізувати свій кодекс? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Катеринчук очолить податкову, щоб реалізувати свій кодекс?

Казна та Політика
410
БЮТ і "Наша Україна - Народна Самооборона" на цьому тижні досягли домовленості про формування робочої групи із числа депутатів демократичної коаліції для проведення податкової реформи.
Як повідомляє прес-служба Європейської партії України, перше засідання робочої групи під головуванням одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова і голови Європейської партії України Миколи Катеринчука відбудеться відразу після затвердження керівництва і складу комітетів Верховної ради.
Крім того, відповідно до попередньої домовленості депутати повинні до кінця 2007 року погодити пакет законопроектів про проведення податкової реформи, зокрема, доопрацювати текст проекту Податкового кодексу, нову редакцію закону "Про державну податкову службу" і закон про амністію капіталів.
У прес-службі також відзначають, що проект Податкового кодексу Катеринчука є максимально наближеним до вирішення проблем малого, середнього і великого бізнесу. Однак існує якась невизначеність щодо шляхів практичного втілення цього кодексу.
"Отже, багато фахівців у галузі економіки вважають за доцільне залучення Катеринчука до керівництва Державною податковою адміністрацією", - відзначається в повідомленні.
Також стверджується, що Микола Катеринчук одержав відповідну пропозицію від представників політичних сил, які, імовірно, очолять вищі ешелони виконавчої влади за підсумками дострокових парламентських виборів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас