Майже всі мексиканці купують піратську продукцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже всі мексиканці купують піратську продукцію

133
Як мінімум 90% жителів трьох найбільших у Мексиці міст купують піратську продукцію, особливо CD-диски з музикою.
Такий висновок випливає зі звіту аналітичної компанії Ipsos-Bimsa.
За даними компанії, отриманими на основі проведеного нею у вересні опитування 916 респондентів за замовленням Американської торговельної палати Мексики (American Chamber of Commerce of Mexico), 60% жителів міст Мехіко, Монтеррей і Гвадалахара купують піратські товари "іноді", 31% - "майже завжди" і 9% - "завжди". При цьому найчастіше покупцями піратської продукції стають молоді люди у віці від 16 до 24 років. Причина, чому вони це роблять, 75% опитаних відповіли – "низькі ціни".
Найбільш популярними товарами в Мексиці є, судячи зі звіту Ipsos-Bimsa, музичні CD-диски. За ними ідуть фільми на DVD-дисках, одяг і взуття. За розрахунками компанії, через те, що люди купують піратську продукцію, економіка Мексики за останні 12 місяців втратила $226 млн. Ще $110 млн. уряд цієї країни недорахувався через нереалізовані продажі і неодержані податки.
Цікаво, що хоча вони і зізналися, що купували піратську продукцію в останні півроку, 43% опитаних сказали, що вони визнають торгівлю таким товаром незаконним промислом. А більше 70% вважають, що це заохочує злочинність і негативно позначається на громадській безпеці і мексиканській економіці.
Міста, у яких проводилося опитування, представляють 40% усього споживчого ринку в Мексиці.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас