За гроші платників податків Кінаху купили Mercedes S-класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За гроші платників податків Кінаху купили Mercedes S-класу

Казна та Політика
294
Кабінет міністрів оновив автопарк: тепер в.о. міністра економіки Анатолій Кінах буде пересуватися на Mercedes S-class з об'ємом двигуна в п'ять із половиною літрів. Розкішне авто, придбане за бюджетні кошти, коштує не менше 970 тисяч гривень, або 192 тисяч доларів.
У Мінекономіки не приховують, що новинку придбали за державний рахунок. Сам Кінах стверджує, що авто призначене для представницьких цілей і з'явилося в міністерстві "за планом, у контексті оновлення автотехніки" уперше за десять років.
"До нас приїжджають високі делегації, гості, міністри, прем'єри, їх треба зустрічати, тому що це теж частина авторитету і поваги до нашої країни", - пояснює Кінах.
У роздрібному продажі Mercedes S550 Long, на якому відтепер буде пересуватися в.о. міністра, коштує близько 180 тисяч доларів, у той час як Кабінет міністрів витратив на покупку цього представницького авто 192 тисячі у.о. Продавці столичних автосалонів допускають, що настільки висока ціна міністерського авто пов'язана з ексклюзивною комплектацією: сидіння авто, приміром, можуть виконувати функцію масажних крісел.
За матеріалами:
СТБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас