В Індії уклали найбільшу в її історії угоду щодо нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії уклали найбільшу в її історії угоду щодо нерухомості

Нерухомість
261
Три індійських компанії заплатили 27,9 млрд рупій (701 млн доларів) за шість акрів землі в Мумбаї (колишній Бомбей), здійснивши найбільшу в історії Індії угоду із земельною ділянкою, повідомила служба BBC News.
Ділянку купили компанії Reliance Industries, Wadhwa Group і Hiranandani Group. Дефіцит якісних офісних площ у Мумбаї, що переживає бум, стимулює попит і збільшує потенційний прибуток. Навіть при такій високій вартості ділянки інвестори розраховують на прибуток, що перевищує 10%. Компанія Wadhwa, що купила два акри, заплатила близько 46,8 тисяч рупій (1176 доларів) за квадратний фут, але очікує дістати прибуток в 10-15%.
Мумбай і Лондон це два міста з найвищою у світі орендною платою за якісні офісні приміщення, і в Мумбаї вона становить у середньому 189,5 долара за квадратний фут. За останніми оцінками, ціна оренди в Мумбаї за рік виросла на 55%.
Індійська економіка переживає бум, за останні чотири роки її зростання становить близько 7% на рік, і очікується, що воно продовжиться. Транснаціональні корпорації, притягнуті в Індію зростанням економіки і величезною робочою силою, що володіє англійською мовою, мають потребу в офісних площах.
Управління регіонального розвитку Мумбаю (Mumbai Metropolitan Region Development Authority) планує витратити кошти, отримані від угоди, на будівництво міської інфраструктури.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас