На українському банківському ринку з’явився новий іноземний гравець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На українському банківському ринку з’явився новий іноземний гравець

Фондовий ринок
996
На український фінансовий ринок вийшов новий іноземний банк "PHC". Ключовий напрямок діяльності нового банку в Україні - споживче кредитування і кредитування малого та середнього бізнесу.
Банк також планує кредитувати на пільгових умовах співробітників українських компаній шляхом укладання партнерських угод з українськими підприємствами.
Безумовно, займаючись рітейлом, банк не може не приділяти увагу розвитку регіональної мережі. Банк "РНС" планує бути представленим у всіх містах України з населенням понад 100 тис. чоловік уже через 2 роки, повідомляє представник банку "РНС" Олександр Ярьомін.
За цей час банк планує повністю розгорнути регіональну мережу в Україні, відкривши більше 50 відділень в 42 містах України. На даному етапі банк володіє вже 7 приміщеннями під відкриття відділень у Києві, Харкові, Одесі, Горлівці, Краматорську, Макіївці і Луганську.
Акціонерами банку "РНС" є власники російських національного та інвестиційного банків "Траст": Ілля Юров, Микола Фетисов, Сергій Бєляєв. Відповідно до планів розвитку банку, за 3 роки кредитний портфель повинен досягти $1 млрд. При цьому вже за місяць роботи банк встиг наростити кредитний портфель в $8 млн. не маючи регіональної мережі. Акціонери і топ-менеджмент банку "РНС" очікують, що через 3 роки активи банку складуть більше $1,2 млрд. Це дозволить йому ввійти у двадцятку українських банків.
"Банк "РНС" зможе ввійти в другу групу українських банків уже через 3 роки", - вважає Ілля Юров, один з акціонерів банку.
Максим Нечипоренко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас