Кабмін скасував "Нафтогазу України" розстрочку сплати збору за проведену в 2 півріччі за держкошти геологорозвідку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував "Нафтогазу України" розстрочку сплати збору за проведену в 2 півріччі за держкошти геологорозвідку

Енергетика
113
абінет Міністрів скасував надання Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" розстрочки сплати збору за проведені в липні-грудні 2007 року за рахунок коштів з державного бюджету геологорозвідувальні роботи.
Про це сказано в постанові Кабміну № 1336 від 21 листопада.
Цією постановою уряд вніс зміну в постанову № 951 від 18 липня, відповідно до якої "Нафтогазу України", його дочірнім компаніям і підприємствам, державним і відкритим акціонерним товариствам, газопостачальним компаніям (облгазам), контрольні пакети акцій яких передані в статутний фонд НАК, надавалася розстрочка зі сплати податкових зобов'язань, які будуть виникати протягом другого півріччя 2007 року, на 12 календарних місяців.
Як повідомляло агентство, раніше перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров прогнозував збереження податкового навантаження на "Нафтогаз України" в 2008 році.
"Нафтогаз України" пропонував Кабінету Міністрів знизити податкове навантаження на компанію.
Компанія, зокрема, направила уряду пропозицію, відповідно до якої податкове навантаження повинне становити 11-12 % від річного обороту "Нафтогазу України".
"Нафтогаз України" - монополіст з транспортування газу транзитними газопроводами, монополіст з транспортування нафти нафтопроводами, а також найбільший вибувач газу й нафти в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас