Шлапак вважає суму на будівництво доступного житла в держбюджеті-2008 недостатньою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шлапак вважає суму на будівництво доступного житла в держбюджеті-2008 недостатньою

Казна та Політика
74
Перший заступник керівника Секретаріату Президента, представник Президента в Кабінеті Міністрів Олександр Шлапак вважає, що сума передбачена в доопрацьованого проекту державного бюджету на 2008 рік недостатня для реалізації програм з будівництва доступного житла.
Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.
"...поки недостатньо коштів передбачено в бюджеті й на реалізацію указу Президента щодо нових принципів і підходів у житловій політиці нашої країни, де насамперед мова йде про будівництво доступного житла", - сказано в повідомленні.
Міністерство регіонального розвитку й будівництва прогнозує виділення 3 млрд. гривень із державного бюджету в 2008 році для забезпечення громадян житлом.
Як повідомляло агентство, Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів передбачити в державному бюджеті на 2009 рік витрати на будівництво доступного житла не менш 0,5% від валового внутрішнього продукту.
Президент Віктор Ющенко пропонує, щоб держава оплачувала малозабезпеченим громадянам 30% при купівлі житла.
Міністерство регіонального розвитку й будівництва прогнозує збільшення житлового будівництва в Україні в 2008 році з 10 млн. кв. м до 11-12 млн.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас