У Києві офіси дорожчі, ніж в Барселоні і Токіо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві офіси дорожчі, ніж в Барселоні і Токіо

Нерухомість
239
Офісні приміщення в Києві обігнали за рівнем орендних ставок офіси в центрі Європи. За даними звіту Global Market Rents компанією CB Richard Ellis Group, оренда офісу в Барселоні буде коштувати менше 600 дол./кв.м. на рік. Для порівняння, у Києві аналогічний показник перевищує 600 дол./кв.м. на рік.
Квадратний метр столичної офісної нерухомості обійдеться в 1945 доларів на рік, що на 24 долара більше, ніж відповідний показник у Токіо.
На перше місці по дорожнечі вийшли офіси в лондонському районі Уест-Енд. Річна оренда приміщення там обійдеться в $3539/кв.м. Друге місце зайняли офіси в Мумбаї (колишній Бомбей) зі ставкою $2039 кв./м. на рік.
За темпами зростання орендних ставок перший рядок за рівнем зростання в 82,6% зайняв Сінгапур. Москва зайняла другий рядок у рейтингу за рік вартість оренди в Москві підвищилася на 65,4%.
Київ у звіті не представлений, однак за даними інформаційно-аналітичної служби порталу ДАХ, середня вартість оренди київських офісів становить сьогодні близько 650 дол./кв.м. на рік.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас