ФК Динамо (Київ) змінить не тільки тренера, але й акціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФК Динамо (Київ) змінить не тільки тренера, але й акціонерів

Фондовий ринок
387
ВАТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ" перетворене в ТОВ "Футбольний клуб "Динамо" Київ".
Як говориться в повідомленні компанії, опублікованому на сайті ДКЦПФР, відповідне рішення було прийнято на загальних зборах акціонерів ВАТ 20 листопада.
Статутний капітал створеного ТОВ буде становити 171 млн 990 тис. грн. ТОВ "ФК "Динамо" Київ" виступає правонаступником майнових і немайнових прав та обов'язків реорганізованого шляхом перетворення ВАТ "ФК "Динамо" Київ" з моменту його державної реєстрації.
Право на обмін акцій ВАТ "ФК "Динамо" Київ" на частки в статутному фонді товариства, що створюється в результаті реорганізації, мають всі акціонери, які володіють акціями ВАТ "ФК "Динамо" Київ" на дату ухвалення рішення про реорганізацію (тобто станом на 20.11.2007 р.).
Акціонери мають право обміняти приналежний їм відсоток акцій у статутному фонді ВАТ "ФК "Динамо" Київ" на відповідну частку в статутному фонді ТОВ "ФК "Динамо" Київ".
Таким чином, засновник ТОВ одержує у власність частку (як у відсотках, так і у грошовому вираженні) у статутному фонді ТОВ, що дорівнює сумарній номінальній вартості приналежних йому акцій ВАТ.
Також на зборах було ухвалене рішення про викуп власних акцій емітентом у випадку звернення акціонерів з відповідною вимогою.
Викуп акцій здійснюється з метою захисту прав акціонерів ВАТ "ФК "Динамо" Київ", які цього вимагають, у випадку, якщо ці акціонери не голосували за прийняття загальними зборами рішення про реорганізації шляхом перетворення і звернулися в товариство з письмовою заявою. Дата початку викупу - 21.11.2007 р. Дата закінчення викупу - 27.11.2007 р. включно. Номінальна вартість акції ВАТ "ФК "Динамо" Київ" становить 1 000 грн. Викуп акцій здійснюється за ціною, що визначається за домовленістю сторін, але не нижче номінальної вартості акції.
10 і більше відсотками акцій ВАТ "ФК "Динамо" Київ" володіють наступні акціонери: Валентин Згурський, Ігор Суркіс. ВАТ "ФК "Динамо" Київ" не володіє викупленими акціями власної емісії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас