Євро може вирости до 1,60 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро може вирости до 1,60 дол.

Валюта
458
Курс євро до долара може вирости до $1,60, і державна інтервенція на валютний ринок може принести позитивний результат, - повідомив німецький ресурс Spiegel Online з посиланням на одного з радників уряду з економічних питань Німеччини Петера Бофінгера.
"Успішна валютна інтервенція можлива. Японці діяли подібним чином з 2002 до 2004 р., Китай бере активну участь в операціях на валютному ринку. Лише в Західної Європи немає певних національних інтересів",- додав Бофінгер. У середу євро відносно долара досяг рекордного максимуму - $1,4856.
Страхові компанії Китаю в 2007 р. досягнуть $94,2 млрд.
За попередніми підрахунками, доходи Китаю від страхових операцій цього року досягнуть 700 млрд. юанів (біля $94,2 млрд), що в 2,3 рази перевищує показник попереднього року.
Загальний обсяг активів сфери страхових операцій у Китаї досяг до теперішнього часу 2,8 трлн. юанів.
Більше 10% хедж-фондів можуть зникнути
Більше 10% хедж-фондів зникнуть цього року у зв'язку з фінансовою кризою, прогнозує глава Man Group Пітер Кларк. Наслідки кризи на кредитних ринках також утруднили створення нових хедж-фондів, сказав він в інтерв'ю FT.com. Їхнє число впало приблизно на третину.
Застереження Кларка збіглося з коментарями заступника глави Банку Англії Джона Джіва, що заявив, що очікує нових поганих новин із сектора хедж-фондів. Однак Джон Джив підкреслив, що хедж-фонди постраждали не настільки сильно, як він побоювався.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас