Азаров запевняє, що Україна активно готується до "Євро-2012" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров запевняє, що Україна активно готується до "Євро-2012"

Казна та Політика
90
У доопрацьованому проекті державного бюджету на 2008 рік витрати на фінансування підготовки і проведення чемпіонату з футболу "Євро-2012" збільшені на 900 млн грн. Про це на брифінгу в Кабміні в середу повідомив перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров.
"У початковому проекті було заплановано 3 млрд (грн - ред.), зараз буде 3 млрд 900", - пояснив він.
Азаров підкреслив, що по окремих програмах з будівництва швидкісних доріг, мостових переходів і транспортних розв'язок у Києві передбачене окреме фінансування.
Віце-прем'єр відзначив, що він іноді чує коментарі, що "нібито Україна дуже прохолодно готується до європейського чемпіонату".
"Це коментарі тих людей, які не знають, як у нас справи насправді. Насправді Україна дуже активно працює, і питання тут навіть не в грошах, за великим рахунком, а питання у швидкій розробці проектно-кошторисної документації і створенні відповідної бази, що дозволить швидкими темпами реалізувати досить великі для України обсяги підготовки до "Євро-2012". Я думаю, ті темпи, які зараз є, цілком достатні, щоб в 2012 році гідно зустріти цей європейський чемпіонат", - підсумував міністр.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас