На ремонт доріг в Києві виділено на 65% коштів більше, ніж торік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ремонт доріг в Києві виділено на 65% коштів більше, ніж торік

Казна та Політика
149
На поточні ремонти доріг столична мерія виділила 100,5 мільйонів гривень, що на 39,4 мільйони більше (65%), ніж торік. Про це прес-службі міськадміністрації повідомив перший заступник глави КМДА Денис Басс.
Як відзначив Басс, уперше в історії комунальної корпорації "Київавтодор" буде виконаний поточний ремонт асфальтобетонних покриттів на загальній площі 1,2 мільйонів квадратних метрів. Для порівняння, в 2006 році поточний ремонт був виконаний на площі 0,98 мільйонів квадратних метрів, а в попередні роки ця цифра становила від 0,4 до 0,6 мільйонів квадратних метрів покриття на рік. Отже, завдяки посиленій увазі столичного мера до проблем київських доріг, щороку збільшується фінансування їх поточних і капітальних ремонтів.
Можна вважати, що автодороги стали кращими на 100,5 мільйонів гривень за рахунок проведених поточних ремонтів покриття і на 41,0 мільйона гривень за рахунок їхнього капітального ремонту.
За повідомленням генерального директора КК "Київавтодор" Георгія Глинського, уже протягом останніх п'яти років для капітального ремонту і реконструкції дорожніх покриттів використовується асфальтобетон з поліпшеними технічними характеристиками, виготовлений з бітуму, модифікований полімерними добавками, які значно поліпшують якість асфальтобетону і запобігають утворенню келійності і напливів. Такі покриття служать довше на 15-20% від традиційних.
Що стосується впровадження нових технологій, то вперше в 2007 році на бульварі Перова застосована розмітка з холодного пластику. Також, за дорученням Леоніда Черновецького, широко використовуються в підземних пішохідних переходах спеціальні пандуси для можливості користуватись ними людям з обмеженими фізичними можливостями, а на надземних пішохідних переходах установлюються пасажирські ліфти. Світлофорні об'єкти сьогодні доукомплектовуються сигналом для людей із проблемами зору.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас