Нафтовики спростовують інформацію про підвищення цін на авіапаливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтовики спростовують інформацію про підвищення цін на авіапаливо

Енергетика
79
Інформація про скорочення поставок авіагасу і підвищення цін на нього не відповідає дійсності, заявили у вівторок представники найбільших російських нафтових компаній, коментуючи публікацію в одній зі столичних газет, у якій говорилося про подорожчання авіапалива за останній місяць на 30% через зниження його виготовлення і підняття відпускних цін нафтовиками.
Представник "Лукойлу" заявив, що компанія не підтверджує підвищення цін на авіагас. "Я не підтверджую підвищення цін на авіагас у компанії ЛУКОЙЛ", - сказав він.
Він також відзначив, що виробництво цього виду палива в компанії постійно збільшується, зокрема, у січні-жовтні поточного року "Лукойл" у середньому виробляв по 225 тисяч тонн авіагасу на місяць, і цей показник рік у рік збільшується. "Ніяких спадів або дефіциту нема", - сказав представник компанії.
У свою чергу джерело в ТНК-ВР також спростувало інформацію про зниження виробництва авіагасу і підвищенні цін на нього. "У нас таких фактів нема", - сказав він.
Представник "Роснафти" відзначив, що всі обсяги авіагасу компанія продає на тендерах за ринковою ціною. "Таким чином, ні про яке підвищення мови бути не може", - сказав він.
Як відомо, "Лукойл" і "Роснафта" - входять у трійку найбільших російських компаній з видобутку нафти.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас