Забудовник території перед "Олімпійським" заявляє про збитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Забудовник території перед "Олімпійським" заявляє про збитки

Нерухомість
163
Компанія-забудовник торгово-розважального центру "Троїцький" перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський" "Юджин" (Київ) заявляє про те, що щомісяця зазнає збитків у розмірі 1 млн. доларів у зв'язку із зупинкою будівництва. Про це повідомив керівник проекту ТРЦ "Троїцький" Сергій Овчинніков.
"Будівництво не ведеться вже півроку. Щомісячні збитки становлять 1 млн. доларів", - сказав він.
Овчинніков відзначив, що компанія готова піти на зміну проекту будівництва, з метою створення проходів для потоків людей, що бажають потрапити на стадіон.
"Якщо необхідно, і якщо це буде вирішенням цієї ситуації, ми готові зробити додаткові проходи по першому поверсі", - сказав він.
Однак він підкреслив, що ці роботи будуть зроблені тільки з появою остаточного рішення з боку влади щодо будівництва ТРЦ.
"Зараз не ведеться ніяких робіт у цьому напрямку, оскільки поки не буде кінцевих рішень, ми витрачати на це гроші не будемо", - сказав Овчинніков.
Він додав, що Київська міська державна адміністрація не зв'язувалася із представниками компанії і не намагалася знайти компромісних рішень.
Нагадаємо, що Київрада просить Кабінет Міністрів визначити джерела фінансування компенсації компанії-забудовникові "Юджину" за знесення торгово-розважального центру "Троїцький" біля Національного спортивного комплексу "Олімпійський".
Мер Києва Леонід Черновецький оцінює розмір компенсації компанії-забудовникові торгово-розважального центру "Троїцький" перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський" "Юджин" в 120 млн. доларів.
УЄФА вимагає знести торгово-розважальний центр перед НСК "Олімпійський" для проведення фіналу ЧЄ-2012 з футболу.
У лютому 2006 року ФІФА заявляла про намір заборонити проведення офіційних футбольних матчів на НСК "Олімпійський" у Києві у випадку продовження будівельних робіт біля стадіону.
Компанія-забудовник торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" "Юджин" вважає політичними всі заяви влади, ФІФА та УЄФА про необхідність припинення будівництва ТРЦ.
У серпні Київська міськрада вирішила вивчити варіанти компенсації компанії -забудовникові "Юджину" витрат на будівництво ТРЦ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас