Лукашенко: Білорусія запрошує іноземних інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко: Білорусія запрошує іноземних інвесторів

Казна та Політика
56
Президент Білорусії Олександр Лукашенко запрошує закордонних інвесторів брати участь у реалізації пріоритетних соціально-економічних проектів у республіці.
"До нас надходить багато цікавих пропозицій від закордонних інвесторів. Але пріоритет надається тим з них, які на взаємовигідній основі передбачають максимальне використання потенціалу інвестора для вирішення пріоритетних соціально- економічних завдань нашої держави, що динамічно розвивається, в інтересах білоруського народу", - заявив він.
Зустрічаючись у вівторок у Мінську із главою ізраїльського концерну "Група компаній Лєваєва" (LGC) Львом Лєваєвим, Лукашенко сказав, що в країні багато чого робиться для створення привабливого інвестиційного клімату.
За словами Лукашенка, білоруська сторона уважно поставилася до пропозицій ізраїльського концерну. "Великий інтерес для Білорусії представляє участь концерну в будівництві виробничих і соціальних об'єктів", - сказав він. "У нас великі плани по новому будівництву і модернізації міста Мінська", - додав президент.
У цьому зв'язку він нагадав про затверджений недавно проект зведення "суперсучасного і перспективного міського району "Мінськ-Сіті", розвитку міської інфраструктури".
"Не приховую, ми зацікавлені і у вашій допомозі щодо перенесення за межі нашої столиці промислових підприємств та у забудові вивільнюваних територій", - заявив Лукашенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас