Сьогодні відкриється засідання Комітету Україна-ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні відкриється засідання Комітету Україна-ЄС

Казна та Політика
87
Заступник міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв відбув вчора до Брюсселя для участі в Десятому засіданні Комітету з питань співробітництва між Україною і ЄС.
Як повідомили "УБП" у прес-службі МЗС, під час перебування в Брюсселі Єлісєєв також візьме участь у черговому засіданні Україна-Трійка Комітету ЄС з політики безпеки.
Планується, що на засіданні Комітету, яке буде проходити 20 листопада, відбудеться обмін думками з найбільш важливих питаннях порядку денного щодо стосунків між Україною і ЄС у політичній, торгово-економічній, міграційнно-візовій і енергетичній сферах співробітництва.
Зокрема, буде розглянуто стан виконання Плану дій Україна-ЄС, прогрес у переговорах, щодо нової Посиленої угоди між Україною і ЄС, шляхи рішення проблемних питань у сфері торговельного та секторного співробітництва.
Мета засідання Україна-Трійка Комітету ЄС з політики безпеки - обговорення шляхів посилення взаємодії між Україною і ЄС у сфері врегулювання "заморожених конфліктів" у європейському регіоні, розвиток подій на Південному Кавказі, ситуація в Косово і тому подібне.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас