Російський олігарх купив найдорожчу в світі квартиру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський олігарх купив найдорожчу в світі квартиру

Нерухомість
264
Побито світовий рекорд вартості квартири. Російський олігарх-емігрант Леонард Блаватник купив за 150 млн доларів п'ять розкішних номерів у нью-йоркському готелі The Mark Hotel.
За інформацією американського видання The New York Observer, за 150 млн доларів продані п'ять розкішних номерів у нью-йоркському готелі The Mark Hotel загальною площею 3000 кв. метрів, розміщені на трьох верхніх поверхах. За даними американського видання, придбав житло російський олігарх-емігрант Леонард Блаватник, що сколотив 9,4-мільярдні статки на інвестиціях.
50-річний Блаватник уже запросив дизайнерів і архітекторів, які будуть реставрувати і з'єднувати п'ять блоків, з яких і буде складатися майбутнє житло російського багатія. Зараз в апартаментах Блаватника - 23 спальні, 25 ванних кімнат і 5 будуарів. Крім цього, у володіннях бізнесмена виявиться дах, на якому розташований великий павільйон з каміном, тераса в 230 кв. метрів, зимовий сад і тренажерний зал.
Раніше найдорожчою квартирою вважався пентхаус на верхніх поверхах також ньюйоркського готелю The Pierre Hotel. В 2006 році він був проданий за 70 млн дол. У квартирі 16 великих кімнат - включаючи п'ять хазяйських спалень, сім ванних кімнат і три душові, кімнати для гостей і прислуги.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас