Представника "УкрГаз- Енерго" призначено заступником голови правління "Укрнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представника "УкрГаз- Енерго" призначено заступником голови правління "Укрнафти"

Енергетика
124
Заступником голови правління ЗАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ, Полтавська обл.) з виробництва і капітального будівництва призначений Сергій Кошелюк, який до призначення обіймав посаду радника глави ЗАТ "УкрГаз-Енерго".
Відповідно до офіційного повідомлення компанії, С.Кашелюк призначений на посаду на підставі рішення Автозаводського районного суду Кременчука від 14 листопада 2007 року.
Як повідомлялося, ВАТ "Фінансова компанія "Укрнафтогаз", що веде реєстр акціонерів Кременчуцького НПЗ, наприкінці травня за рішенням суду списала на користь НАК "Нафтогаз України" 271,006 млн акцій "Укртатнафти" (18,296% статутного капіталу), які належали Seagroup International Inc. і Amruz Trading AG.
У середині жовтня Павло Овчаренко, який очолював "Укртатнафту" в 2003-2004 роках, за рішенням Сумського апеляційного суду про його відновлення на посаді приступив до керівництва підприємством, тоді як його відсторонений керівник Сергій Глушко заявив про силове захоплення НПЗ. У зв'язку із цим "Татнафта" (РТС: TATN), що була основним постачальником сировини на завод, припинила поставки нафти на НПЗ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас