Семенюк виключає реприватизацію "Луганськтепловоза" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк виключає реприватизацію "Луганськтепловоза"

Фондовий ринок
117
Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк виключає реприватизацію холдингової компанії "Луганськтепловоз" (Луганськ).
Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Комментарии".
Семенюк повідомила, що задоволена роботою нинішнього інвестора заводу Брянського машинобудівного заводу (Росія), і, на її думку, компанія, незважаючи на судові розгляди, буде управляти "Луганськтепловозом".
"Інвестор як працював, так і буде працювати", - сказала Семенюк.
Як повідомляло агентство, на початку листопада Вищий господарський суд відхилив касацію Фонду державного майна, таким чином залишивши чинним рішення господарського суду Києва від 25 червня, яке зобов'язало Брянський машинобудівний завод (Росія) за позовом ВАТ "Дніпровагонмаш" повернути в державну власність приватизовані 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз".
У вересні Київський апеляційний господарський суд відхилив апеляцію Фонду державного майна на рішення господарського суду Києва від 25 червня, який зобов'язав Брянський машинобудівний завод за позовом ВАТ "Дніпровагонмаш" повернути в держвласність приватизовані 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" і залишив це рішення суду першої інстанції чинним.
25 червня Госпсуд Києва зобов'язав Брянський завод повернути в державну власність приватизовані 76% акцій "Луганськтепловоза", 5 липня ФДМУ подав апеляційну скаргу на це рішення.
Також Госпсуд Києва розглядав позов Генпрокуратури з вимогою скасувати договір купівлі-продажу 76% акцій "Луганськтепловоза" між ФДМУ й Брянським машзаводом, але відклав його розгляд до рішення апеляційного суду щодо справи за позовом "Дніпровагонмашу".
У березні ФДМУ продав 76% "Луганськтепловоза" закритому акціонерному товариству "Управляюча компанія "Брянський машинобудівний завод".
У жовтні 2006 ФДМУ призупинив конкурс із продажу "Луганськтепловоза" на підставі ряду судових позовів, основним з яких був позов "Укрзалізниці".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас