Банк "Контракт" прийняв рішення про випуск облігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Контракт" прийняв рішення про випуск облігацій

Фондовий ринок
435
Загальними зборами акціонерів ВАТ ТФБ "Контракт" ухвалено рішення про випуск облігацій серії А. Будуть розміщатися процентні іменні облігації в кількості 20 000 шт. загальною номінальною вартістю 20 000 000,00 грн; спосіб розміщення - публічний. Тип облігацій - звичайні (незабезпечені); форма існування - бездокументарна. Строк обігу облігацій - до 24 січня 2013 року.
Права, які надаються власникам облігацій банку "Контракт":
- одержання відсотків по облігаціях у розмірах і строки, визначені порядком виплати процентного доходу по облігаціях;
-відшкодування номінальної вартості облігацій при настанні строку погашення облігацій;
-вільне розпорядження облігаціями; зокрема, продаж, обмін, дарування, заповіт, передача в заставу і т.п.;
-пред'явлення облігацій серії А для дострокового викупу відповідно до порядку дострокового викупу облігацій;
-інші права, визначені чинним законодавством України.
Метою розміщення облігацій є збільшення кредитно-інвестиційного портфеля банку "Контракт" шляхом активізації діяльності банку на фондовому ринку і кредитування суб'єктів господарської діяльності.
Конвертація облігацій в акції банку не передбачається.
Процентна ставка на перший-четвертий процентний період (91 календарний день) установлюється в розмірі 14,75% річних. Процентна ставка на кожні наступні чотири процентні періоди встановлюється Правлінням ВАТ ТФБ "Контракт" і оголошується банком "Контракт" не пізніше, ніж за 20 календарних днів до дати початку п'ятого, дев'ятого, тринадцятого і сімнадцятого процентних періодів відповідно, шляхом опублікування оголошення в офіційному друкованому виданні Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України, у якому опублікований Проспект емісії облігацій.
Облігації банку "Контракт" розповсюджуються серед юридичних і фізичних осіб, резидентів і нерезидентів України, на добровільних засадах.
Оплата облігацій банку "Контракт" здійснюється в національній валюті України - гривні.
Розміщення облігацій на первинному ринку буде проводитися Андеррайтером - Відкритим акціонерним товариством Комерційний банк "Хрещатик" (Ліцензія ДКЦПФР на право здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів - діяльність по торгівлі цінними паперами (андеррайтинг) серії АВ № 189870 від 29.12.2006р.) за адресою: Україна, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, буд. 8-а; тел/факс: +380 (44) 270-72-28, 536-97-18.
Розміщення облігацій серії А буде проводитися з 01 лютого 2008 року до 01 липня 2008 року (включно), або до розміщення останньої облігації, якщо таке розміщення відбудеться до 01 липня 2008 року.
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас