Укртранснафта і Транснафта створили робочу групу для забезпечення транзиту нафти Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртранснафта і Транснафта створили робочу групу для забезпечення транзиту нафти Україною

Енергетика
186
ВАТ "Укртранснафта" і російська АК "Транснафта" за підсумками переговорів, що пройшли в минулу середу в Москві, прийняли рішення створити робочу групу, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в "Укртранснафті".
Діяльність робочої групи буде спрямована, у першу чергу, на координацію зусиль компаній "із забезпечення стабільних умов транзиту і транспортування нафти територією України для власників ресурсу зі збереженням кількості і якості нафти", сказав співрозмовник агентства.
Крім того, особлива увага буде приділятися реалізації спільних проектів у сфері транспортування і транзиту вуглеводнів, спрямованих на підвищення безпеки транспортування нафти, розширення можливостей нафтотранспортної системи і її модернізацію, застосування передових технологій і світових стандартів обліку нафти.
У компанії також відзначили, що переговори пройшли в конструктивній, дружній і діловій атмосфері, а "основним їхнім лейтмотивом" стало обговорення конкретних кроків і визначення основних напрямків подальшого співробітництва.
У свою чергу, віце-президент "Транснафти" Михайло Барков підтвердив Агентству нафтової інформації факт засідання робочої групи, створеної із представників "Укртранснафти" і АК "Транснафти".
"Зустріч робочої групи відбулася. Вона мала характер робочої розмови, і рішення конкретного не приймалося. Обговорювалися зовсім різні питання. Це робоча зустріч", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас